CIP Netwerk intramurale zorg V&V

Het IP&ABR Zorgnetwerk Zuidwest Nederland start in november met het creeëren van een regionaal Contactpersonen Infectie Preventie (CIP) netwerk. De doelgroep van dit CIP-netwerk zijn Contactpersonen Infectie Preventie, HKM-ers of aandachtsvelders infectiepreventie die infectiepreventie binnen de organisatie als aandachtsgebied hebben.

Vanuit het Zorgnetwerk willen wij graag deze zorgprofessionals bij elkaar brengen om van elkaar te leren, scholingen te krijgen en up to date te blijven met betrekking tot infectiepreventie. We starten met een netwerk voor CIP-ers in de sector verpleging & verzorging die werkzaam zijn op intramurale locaties. Het netwerk komt twee a drie keer per jaar bij elkaar om op basis van thema’s kennis & informatie uit te wisselen en de deelnemers handvatten te bieden voor het dagelijks werk.

Eerste startbijeenkomsten
De eerste bijeenkomsten staan gepland op 5 november 2021 in Rotterdam en op 23 november 2021 in Dordrecht. Geef je op via onderstaande formulieren:
Deelnemen CIP-startbijeenkomst Rotterdam 5 november 2021 middag Hilton Hotel
Deelnemen CIP-startbijeenkomst Dordrecht 23 november 2021 middag Van Der Valk Hotel

Programma startbijeenkomsten
14:00-14:30 uur: Inloop met wat lekkers
14:30-14:45 uur: Introductie door dagvoorzitter Janet Vos
14:45-15:15 uur: Presentatie Humanitas project voor CIP-ers
15:15-16:15 uur: Gedragsverandering op de werkvloer: hoe pak je dat aan?
16:15-16:30 uur: Interactieve afsluiting
16:30-17:00 uur: Borrel met wat lekkers

Indien er belangstelling is vanuit  intramurale V&V-organisaties binnen de regio voor het CIP netwerk, vernemen wij dat graag. Daarnaast zijn suggesties en tips voor specifieke informatiebehoefte  van de deelnemers zeer welkom. Wij horen ook graag waar CIP-ers graag kennis over willen uitwisselen, zodat wij deze informatie kunnen gebruiken in de opstart van dit project. In onderstaand formulier kan belangstelling worden getoond. Wij zien uit naar de reacties!

Scroll naar boven