Netwerkbureau

Het netwerkbureau van het IP & AMR Zorgnetwerk Zuidwest-Nederland draagt zorg voor de uitvoering van het programma en het onderhouden van het netwerk in de regio Zuidwest-Nederland.

Sabrina Been is per augustus 2022 gestart als programmamanager bij het IP & AMR Zorgnetwerk Zuidwest-Nederland. In deze rol draagt zij, samen met alle betrokken organisaties en professionals in de regio, zorg voor de uitvoering van het programma en de doorontwikkeling van het netwerk in de regio Zuidwest-Nederland. Sabrina is bereikbaar via s.been@erasmusmc.nl en 06-21435957.

Laurence Walhout is op 16 september 2019 gestart als projectmanager bij het IP & AMR Zorgnetwerk Zuidwest Nederland. Hiervoor is hij werkzaam geweest binnen het Erasmus MC Congresbureau waar hij diverse projecten organiseerde en tevens in het Franciscus Gasthuis & Vlietland waar hij coördinerende werkzaamheden had. Laurence is bereikbaar via l.walhout@erasmusmc.nl.

Shirley Visser-Triep is op 1 september 2023 gestart als projectleider bij het IP & AMR Zorgnetwerk Zuidwest-Nederland. Hiervoor is zij werkzaam geweest als deskundige infectiepreventie bij Van Weel-Bethesda ziekenhuis en Spijkenisse Medisch Centrum. Shirley is bereikbaar via s.visser-triep@erasmusmc.nl

Isabelle van den Heuvel is op 8 januari 2024 gestart als junior projectleider bij het IP & AMR Zorgnetwerk Zuidwest-Nederland. Hiervoor is zij werkzaam geweest als consultant waar ze zich toelegde op zorgadministratie en –registratie in diverse ziekenhuizen. Isabelle is bereikbaar via i.vandenheuvel@erasmusmc.nl.  

Daarnaast zijn een aantal regionale collega’s werkzaam bij ketenpartners actief als projectleider of coördinator voor het netwerk, zoals Anneloes van Veen, Erasmus MC, projectcoördinator MAIL en uniformeren BRMO-beleid.

Ook zijn er veel regionale collega’s actief in project- en werkgroepen. Hierover vindt u informatie op de projectpagina’s.

Scroll naar boven