E-learning gehandicaptenzorg

In deze e-learning leer je hoe je infectieziekten bij cliënten en collega’s in de gehandicaptenzorg kunt voorkomen door hygiënisch te werken. Hierbij komen aan de orde: handhygiëne en gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen. 

E-learning gehandicaptenzorg

NU BESCHIKBAAR: Gratis e-learning over infectiepreventie in de verstandelijk gehandicaptenzorg

Waar gaat het over? Het leert je hoe je infectieziekten bij cliënten en collega’s in de gehandicaptenzorg kunt voorkomen door hygiënisch te werken. Hierbij komen aan de orde: handhygiëne en gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen. 

Voor wie is de e-learning? Deze e-learning is bedoeld voor iedereen die in de gehandicaptenzorg werkt en die contact heeft met cliënten of zijn/haar omgeving. In het bijzonder voor begeleiders op woongroepen die werken met cliënten met een matige verstandelijke beperking.

Wat kost het? Niets, het is gratis.

Hoeveel heb ik nodig? 30 minuten.

Is er een beloning? Ja. Als je 80% van de vragen goed hebt beantwoord, kun je aan het eind een certificaat uitprinten. Als je dat de eerste keer niet haalt, kun je hem gewoon herhalen, net zolang tot je het haalt. Er loopt ook een aanvraag op accreditatie bij V&VN.

Door wie is dit gemaakt? Door professionals uit vier IP & AMR zorgnetwerken (Zuidwest-Nederland, Utrecht, Gelderland en Noord-Nederland) in samenwerking met Free-learning.

Infectiepreventie verstandelijk gehandicaptenzorg | Free-Learning | start

Zie onderstaande flyer voor meer informatie, inclusief de ingrediënten die je nodig hebt om effectief te werken aan infectiepreventie in je organisatie.

Scroll naar boven