5 mei internationale dag van de handhygiëne; doen jullie mee?

Op 5 mei 2021 aanstaande is de internationale dag van de handhygiëne. Daar willen we als regionaal zorgnetwerk voor infectiepreventie en tegen antibioticaresistentie aandacht aan besteden. Dit jaar willen we onze ketenpartners ondersteuning bieden om aandacht te besteden aan de o zo belangrijke handhygiëne. Dat kan op de dag zelf, maar omdat 5 mei voor sommige organisaties een feestdag is, kun je er ook in de week van 3 mei van dit jaar aandacht aan besteden. Het gaat erom dat die week het belang van goede handhygiëne weer even in de schijnwerpers staat. Wij willen jullie hierbij ondersteunen.

Voor de deelnemers hebben we daarom een pakket van digitale en fysieke producten en middelen samengesteld die organisaties kunnen gebruiken om het belang van handhygiëne op de kaart te zetten. Alle ketenpartners in de regio kunnen zich aanmelden om mee te doen. NB: alleen ketenpartners met locaties in de regio Zuidwest Nederland (GGD-regio’s Rotterdam-Rijnmond, Zuid-Holland Zuid en Zeeland)  kunnen een pakket aanvragen. 

Na aanmelding krijg je een pakket opgestuurd met promotiemateriaal en gadgets plus een downloadlink voor de digitale materialen. Uiteraard stellen wij het op prijs als de deelnemende organisaties ons foto’s sturen van het gebruik van de materialen. Aanmelden kan tot en met dinsdag 20 april 2021.

*Privacystatement

Scroll naar boven