Werksessie MUIZ op 28 november jl.

Ervaren en ‘nieuwere’ MUIZ-gebruikers optimaliseerden MUIZ op een donkere donderdagavond. De opbrengst? Vijf nieuwe toepassingen, die het gebruik van MUIZ nog makkelijker maken.

MUIZ wordt goed gebruikt, maar kan nog beter. In deze werksessie was alle ruimte voor feedback op de huidige webapplicatie. Er werden in groepjes uitbraken gemeld en gelezen. Deelnemers genereerden tientallen verbetersuggesties. Nieuwere gebruikers van MUIZ merkten op dat ‘MUIZ zichzelf wijst’ en ‘overzicht biedt, ook op locaties van de eigen organisatie’. De tientallen verbetersuggesties zijn – samen met feedback uit eerdere workshops, werkbezoeken en oefensessies met MUIZ – samen te brengen tot vijf nieuwe toepassingen:

  • Optimalisatie van de webapplicatie

  • MUIZ mobiel kunnen gebruiken

  • Relevante informatie meteen kunnen delen met collega’s

  • Advies, maatregelen of extra info meesturen

  • Chatmogelijkheid voor contact en vragen

Deze toepassingen hebben als doel om snel(ler) uitbraken te melden, MUIZ sneller te raadplegen, om relevante informatie te delen binnen je organisatie voor tijdiger maatregelen, om informatie breed te ontsluiten en om goed overzicht te hebben op uitbraken in de regio en binnen de eigen zorgorganisatie.

Met dank aan alle deelnemers, wordt vervolgd in 2020!

Scroll naar boven