Optimalisatie van MUIZ: testers gezocht!

Optimalisatie van MUIZ

De webapplicatie MUIZ wordt verbeterd in gebruiksvriendelijkheid, samen met MUIZ gebruikers uit diverse sectoren, met het ABR Zorgnetwerk Zuid West NL en met Ranshuijsen, de softwareleverancier van MUIZ. Het design is af, de laatste feedback wordt verwerkt en nu de laatste ‘bugs’ en foutjes nog.. Tijd om te testen!

Testers gezocht!

Begin november is MUIZ live in zijn nieuwe jasje! Tevoren willen we natuurlijk goed testen op bugs en foutjes. Test u mee? Dit kan tussen 1 en 14 oktober, op de eigen werkplek. Het kost ongeveer 30-60 minuten tijd.

Laatste werksessie

Op donderdag 8 oktober aan het einde van de werkdag is een laatste online werksessie MUIZ over de optimalisatie. Covid-19 zorgde voor nieuwe verbeterwensen en prioriteiten. Het doel is om nu samen te herijken; zijn de eerder opgehaalde verbeterpunten nog steeds verbeterwensen? Denkt u mee? Wees welkom!

Oproep!

Wilt u mee testen en/of deelnemen aan het werksessie van MUIZ? Laat het ons weten! digitaalmeldpuntMO@rotterdam.nl

Herondertekening convenant

Sinds de ondertekening van het bestuurlijk samenwerkingsconvenant in 2017 zijn veel nieuwe zorginstellingen aangesloten bij MUIZ. GGD Zeeland, GGD Zuid-Holland Zuid en het ABR Zorgnetwerk ZWN zijn als convenantspartner toegetreden. De MUIZ meldcriteria zijn wederom een bijlage van het convenant en deze zijn aangevuld met Covid-19 meldcriteria. Reden genoeg voor een nieuwe ondertekeningsronde!
We streven er naar om voor het einde van het jaar alle handtekeningen verzameld te hebben.

Nieuwe gebruikers aansluiten op MUIZ

Ook zorginstellingen in de GGZ en gehandicaptenzorg sluiten aan bij MUIZ. Kent u nog professionals of instellingen die nog niet zijn aangesloten, maar wellicht wel meerwaarde zouden ervaren van MUIZ? Laat het ons weten via digitaalmeldpuntMO@rotterdam.nl

Voor vragen met betrekking tot de service, hosting en eerstelijns support van de MUIZ webapplicatie, kunt u contact opnemen met Ranshuijsen via support@renvl.nl

Scroll naar boven