Nieuwe leden gezocht voor werkgroep MBO/HBO

Binnen het IP&ABR Zorgnetwerk ZWN is de werkgroep MBO/HBO actief op het gebied van deskundigheidsbevordering binnen de MBO- en HBO-instellingen in de regio. Daarnaast houdt de werkgroep zich bezig met een nog op te zetten algemeen infectiepreventie inwerkprogramma voor nieuwe medewerkers binnen de regionale zorginstellingen.

Met verreweg de meeste MBO- en HBO-instellingen in de regio zijn inmiddels goede contacten. De eerste gastlessen zijn tevens aangevraagd en een uniforme gastlespresentatie wordt momenteel ontwikkeld. Omdat er in de toekomst mogelijk veel gastlessen te geven zijn en de werkgroep graag open staat voor nieuwe ideeën, zoeken wij nieuwe leden voor de werkgroep MBO/HBO. Het vaste team bestaat momenteel uit vier deskundigen infectiepreventie vanuit de drie subregio’s. Studenten die momenteel stage lopen, deskundigen infectiepreventie, verpleegkundigen of andere geïnteresseerden zijn welkom om zich aan te melden voor de werkgroep.

Ben je enthousiast over onderwijs en heb jij infectiepreventie hoog in het vaandel staan? Mail ons dan op abr.zwn@erasmusmc.nl zodat wij in contact met jou kunnen komen.

Scroll naar boven