Kennis- en netwerkdag 2022: stuur je poster in!

Op dinsdag 17 mei 2022 organiseren wij vanuit het IP&ABR Zorgnetwerk ZWN van 16:00 uur tot 21:00 uur een kennis- en netwerkdag in de Duurzaamheidsfabriek te Dordrecht, voor alle betrokken zorgprofessionals uit de regio Zuidwest Nederland.

Tijdens deze kennis- en netwerkdag organiseren wij o.a. een postersessie waarbij (jonge) onderzoekers/zorgprofessionals een poster met interessante informatie, bevindingen of resultaten aan de regio kunnen presenteren. Hiermee willen wij de band tussen wetenschap en de (praktijk)professionals in de regio versterken. Wij nodigen jullie dan ook van harte uit een poster voor deze postersessie naar ons op te sturen!

Graag ontvangen wij posters die voldoen aan de volgende eisen:

  • Posters mogen gaan over infectieziekten, infectiepreventie, antibioticaresistentie en duurzaamheid (in de zorg).
  • De posters worden geplaatst op posterborden van A0-formaat. Zorg dus dat de poster niet groter is dan 120 cm lang en 90 cm breed.
  • Zorg dat de poster goed leesbaar is van een afstand van 1.5 – 2 meter. Gebruik daarom een groot lettertype en gebruik maximaal 500-1000 woorden.
  • Een format voor voor de posters vind je hier: format verticale poster en format horizontale poster.

Tijdens de dinerpauze kunnen de posters worden gepresenteerd.

Alle posters kunnen worden gestuurd naar abr.zwn@erasmusmc.nl. Wij zien ernaar uit jullie posters in onze mailbox te ontvangen!

Scroll naar boven