Even voorstelllen: Margot Slootweg, stagiaire binnen het ABR Zorgnetwerk

Hallo allemaal,

Mijn naam is Margot Slootweg en sinds 2 juli ben ik gestart als stagiaire bij het ABR Zorgnetwerk Zuidwest Nederland. Deze  meeloop- én meewerkstage loop ik in het kader van mijn master Health Care Management (voormalig iBMG). Mijn stagedoel is om meer kennis en ervaring op te doen in de praktijk en te leren  van de diverse uitdagingen en processen die je als zorgmedewerker tegen komt. Naast mijn studie aan de EUR ben ik ook enkele dagen per week werkzaam als projectmedewerker bij het Provinciale programma ‘Transparante en open Provincie’. Komende maanden (t/m oktober) zal ik op maandagen en vrijdagen meelopen met Janet Vos.

Ik kijk uit naar een leerzame periode en leuke samenwerkingen!

Mail: m.slootweg@erasmusmc.nl

Linked-in: https://nl.linkedin.com/in/margot-slootweg-0a1477113

 

Scroll naar boven