Even voorstellen: Fleur Adriaanse, junior programmamedewerker IP&ABR Zorgnetwerk Zuidwest-Nederland

Mijn naam is Fleur Adriaanse en per 8 februari 2021 ben ik gestart als Junior programmamedewerker bij het IP & ABR Zorgnetwerk Zuidwest-Nederland. Vorige maand heb ik de master Health Care Management behaald en ondertussen ben ik hier warm welkom geheten. Ik zal me komend jaar met name bezig gaan houden met het HuM project (Handen uit de Mouwen). Dit project loopt sinds 2014 en op dit moment zijn (bijna) alle ziekenhuizen in de regio hierbij aangesloten. Een volgende stap is het opzetten van een variatie op HuM voor in de verpleeg- en verzorgingshuizen. Daarnaast zal ik het Antimicrobial Stewardship oppakken en zal ik de rol van projectsecretaris van het nieuwe project Goed Gebruik Handschoenen op mij nemen, hiervan zal in maart de kick-off zijn.

Voor vragen, een kennismaking of andere informatie die u wilt delen ben ik te bereiken via het volgende mailadres: f.i.adriaanse@erasmusmc.nl

Scroll naar boven