Bijeenkomst CIP netwerk uitgesteld

Het IP&ABR Zorgnetwerk Zuidwest Nederland is gestart met een regionaal Contactpersonen Infectie Preventie (CIP) netwerk. Binnen de intramurale langdurige zorg zijn er veel Contactpersonen Infectie Preventie die infectiepreventie binnen de organisatie als aandachtsgebied hebben. Contactpersonen Infectie Preventie is overigens maar één van de functiebeschrijvingen die in dit kader gebruikt worden: ook Hygiëne Kwaliteit Medewerkers (HKM), aandachtsvelders infectiepreventie of kwaliteitsverpleegkundigen zijn van harte welkom in het CIP netwerk.

De eerste startbijeenkomst van het CIP netwerk vond vrijdag 5 november 2021 plaats in Rotterdam. De presentatie die tijdens deze bijeenkomst getoond werd, is hier te downloaden. Janet Vos trapte af met een presentatie over het zorgnetwerk en onze plannen voor het CIP-netwerk. Vervolgens gaven Jolande Nelson en Fatima Ghannani een interview over empowerement van CIP-ers. Nicolet van Eerd van ZIP-company sloot af met een presentatie inclusief praktische tips over gedragsverandering. Kijk hieronder voor een foto-impressie.

Volgende CIP bijeenkomst uitgesteld

De volgende CIP bijeenkomst zou plaatsvinden op 23 november. Door de oplopende besmettingen hebben wij besloten deze bijeenkomst uit te stellen. Op dinsdag 1 februari 2022 vindt daarom in Dordrecht een tweede zelfde startbijeenkomst plaats voor het CIP netwerk. Het programma is hier te downloaden en meer informatie en aanmelden kan hier.

Klik hier voor meer informatie over het CIP netwerk.

Scroll naar boven