Terugkijken Webinar Verenso Randstad-Zuid IP2.0: voortschrijdend inzicht in uitbraakmanagement

Verenso-afdeling Randstad-Zuid organiseerde maandag 31 januari 2022 in samenwerking met IP & ABR-zorgnetwerken Holland West en Zuidwest Nederland een interessante nascholing, met als thema ‘infectiepreventie 2.0: Voortschrijdend inzicht in uitbraakmanagement   
De avond werd begeleid door Tamara Wanner, specialist ouderengeneeskunde en vice-voorzitter bij Verenso Randstad Zuid. Doelgroep voor de webinar waren specialisten ouderengeneeskunde, verpleegkundig specialisten, deskundigen infectiepreventie en artsen maatschappij & gezondheid.

Op deze avond werden recente onderzoeksinzichten op het gebied van isolatie gedeeld, dr. Mandy Visser, senior-onderzoeker en leading fellow in dementie, communicatie en sociaal welbevinden, gaf hier een presentatie over. Daarnaast stond er een interactieve casuïstiekbespreking met drie sprekers op het programma. Lydia Jongman, specialist ouderengeneeskunde bij Laurens, Aimée Tjon-A-Tsien, arts Maatschappij & Gezondheid bij de GGD Rotterdam-Rijnmond en Janko van Beek, postdoc onderzoeker bij Viroscience Erasmus MC gaven samen een presentatie met betrekking tot een COVID-19 uitbraak. Daarna werd een casusbespreking gehouden. Download hier de reacties op de casusbespreking.

In de regio Zuidwest-Nederland organiseren wij als zorgnetwerk verschillende activiteiten voor de VVT-sector. Download hier onze factsheet.

De sheets zijn hier te downloaden. De webinar is hieronder terug te kijken of via de volgende link: https://youtu.be/RkS0fgTfsUA

Scroll naar boven