Webinar serie Pandemic and Disaster Preparedness Centre (PDPC)

In het Pandemic and Disaster Preparedness Centre (PDPC) zullen academici uit een breed scala aan disciplines grensverleggend onderzoek doen. Daarnaast werken ze samen met beleidsmakers en praktijkmensen op lokaal, nationaal en internationaal niveau. Door gezamenlijke inspanningen zullen we samenlevingen beter voorbereiden op de rampen en pandemieën van de toekomst.

Webinars

De centrale onderzoeksthema’s van PDPC worden vanaf januari 2022 elke 3e donderdag van de maand besproken in een serie webinars. Wetenschappers pitchen hun onderzoek, gevolgd door een paneldiscussie. Het PDPC nodigt je graag uit om met hen mee te denken en mee te denken over de reikwijdte en richting van het PDPC en zijn onderzoeksprojecten.

Het eerste webinar is op donderdag 20 januari 2022. Prof.dr. Marion Koopmans, prof.dr.ir. Ron Fouchier van het Erasmus MC en verschillende partners van de TU Delft, het Reinier de Graaf Ziekenhuis, de Universiteit Utrecht en de TU Eindhoven zullen bijdragen aan de volgende vraag: Hoe kunnen we de verspreiding van virussen in de lucht beter voorspellen? Maar ook: hoe kunnen we wetenschappelijke kennis uit verschillende disciplines combineren om tot oplossingen te komen? Geïnteresseerd? Aanmelden kan via pdpc.webinars@erasmusmc.nl. Begin januari ontvang je een officiële uitnodiging voor het eerste webinar.

Voor meer informatie, zie: https://convergence.nl/webinar-series-pdpc/

Scroll naar boven