Nieuwe release van MUIZ

Er is een nieuwe ‘release’ van de MUIZ webapplicatie!

Hierin zijn allerlei verbeteringen doorgevoerd die zijn aangedragen door professionals in de Change Advisory Board (CAB) van MUIZ, waaronder:

  • meer mogelijkheden in conclusies van uitbraken
  • meer snelheid in het inladen van het meldingsscherm
  • een verbeterde zoek-functionaliteit
  • de historie van meldingen is door te scrollen
  • tekstballonnen met toelichting zijn beter zichtbaar.

Instellen persoonlijk profiel – emailnotificaties uit MUIZ

We kregen veel vragen over emailnotificaties uit MUIZ. Krijgt u méér of minder emailnotificaties van uitbraken dan gewenst? Stelt u dan nu (opnieuw) uw persoonlijke profiel in! Hier stelt u ook meteen in hoe vaak u uw eigen uitbraakmeldingen wilt bijwerken.

Bij het inloggen in MUZ vindt u hierover eenmalig een nadere uitleg.

 Werksessie MUIZ

Op 28 november a.s. is er weer een MUIZ-werksessie. Deze keer besteden we met ‘oude’ en ‘nieuwere’ gebruikers aandacht aan hoe MUIZ (nog) beter gebruikt kan worden.
Heeft u nu al ideeën of denkt u graag mee over hoe MUIZ bijdraagt aan uw werkpraktijk? Neem dan contact met ons op!

Optimalisatie van MUIZ

Om MUIZ en het gebruik ervan te verbeteren worden allerlei werkbezoeken afgelegd en gesprekken gevoerd. Alle input wordt gebundeld met de input uit de werksessies met professionals. Kleine verbetervoorstellen zullen via de Change Advisory Board nader worden bekeken en uitgewerkt. Voor de ontwikkeling van de grotere technische wensen, zoals het sneller raadplegen en een mobiele app worden ‘proefversies’ ontwikkeld door Ranshuijsen van Loon. Deze proefversies dienen als voorbeeld om volgend jaar de exacte wensen en eisen verder uit te diepen met professionals. Hiertoe worden – net als bij de ontwikkeling van de MUIZ webapplicatie destijds – weer ‘sprints’ georganiseerd.

Aansluiten van nieuwe partijen

Enkele organisaties in de gehandicaptenzorg en GGZ hebben interesse getoond in MUIZ en willen graag aansluiten. Deze verkenning is nog in volle gang.

Werkt u in de gehandicaptenzorg, GGZ of hospicezorg en heeft u interesse? Of kent u mensen uit deze doelgroep die met ons in gesprek willen? Neem dan contact met ons op: digitaalmeldpuntmo@rotterdam.nl

 

Scroll naar boven