Podcast

In deze podcast komt Ingrid van Zoest, arts Verstandelijk Gehandicapten bij ASVZ, aan het woord. Ingrid deelt haar ervaringen van de impact van COVID-19 binnen de gehandicaptenzorg. Ook praat zij over het algemene belang van infectiepreventie

Podcast

In de vijfde aflevering van onze podcastserie ‘Besmettelijk!’ staat de gehandicaptenzorg centraal. In deze podcast komt Ingrid van Zoest, arts Verstandelijk Gehandicapten bij ASVZ, aan het woord. Ingrid deelt haar ervaringen van de impact van COVID-19 binnen de gehandicaptenzorg. Ook praat zij over het algemene belang van infectiepreventie. Daarnaast maakt een interview tussen Ingrid en een cliënt heel veel indruk. Beluister de podcast nu via Spotify of Soundcloud.

De Podcast serie ‘Besmettelijk!’ is een podcast serie van het IP & AMR Zorgnetwerk Zuidwest Nederland. De podcasts bevatten een serie gesprekken met zorgprofessionals en andere ervaringsdeskundigen over het belang van infectiepreventie. Elk gesprek heeft als doel om te informeren en inspireren zodat jij een ander kunt aansteken oftewel ‘besmetten’ met nieuwe kennis en inzichten!

Scroll naar boven