Even voorstellen: Sterre Otten, Trainee IP&ABR Zorgnetwerk Zuidwest-Nederland

Mijn naam is Sterre Otten en ik ben 17 januari 2022 begonnen als trainee bij het IP & ABR zorgnetwerk Zuidwest-Nederland. Ik ben in Augustus afgestudeerd van de master Health Care Management en ben sinds 14 januari begonnen als trainee bij High Select. Ik ga via High Select de komende twee jaar verschillende opdrachten doen binnen bedrijven in de zorg en welzijn sector. Dit is mijn eerste opdracht en ik heb er heel veel zin in! Ik zal me het komende half jaar met verschillende projecten bezig houden bij het IP & ABR zorgnetwerk Zuidwest-Nederland. Zo zal ik onder andere de werving en accountmanagement doen van de deelnemende organisaties van het project over handhygiëne in de V&V. Ook zal ik de werkgroep over schoonmaak en desinfectie ondersteunen, helpen bij de actualisatie van het risicoprofiel, en aan andere activiteiten bijdragen.

Voor vragen, een kennismaking of andere informatie die u wilt delen ben ik te bereiken via het volgende mailadres: c.otten@erasmusmc.nl

Scroll naar boven