SWIPE bijeenkomst

‘Infectiepreventie…. wat moet jij er eigenlijk mee?’

REGIONALE BIJEENKOMST OP WOENSDAG 24 APRIL 2024 OVER DE ROL VAN LEIDINGGEVENDEN BIJ INFECTIEPREVENTIE IN DE OUDERENZORG.

Vraag jij je als leidinggevende weleens af wat nou precies je rol is bij infectiepreventie: welke taken horen er bij jou, wat mag je van anderen verwachten en wat vraagt het aan samenwerking in een organisatie? Wil je hier meer duidelijkheid over en vind je het prettig om over dit onderwerp van gedachten te wisselen met collega’s? Dan is deze regionale bijeenkomst echt iets voor jou!

We nodigen je van harte uit om aanwezig te zijn bij een interactieve en verrassende bijeenkomst op woensdag 24 april as. over de rol van leidinggevenden bij infectiepreventie in de ouderenzorg. Heb je collega’s met wie je samenwerkt op het thema infectiepreventie? Neem ze mee, zij zijn ook van harte welkom.

ActiZ, de branchevereniging van zorgorganisaties, organiseert deze middag voor leidinggevenden in de ouderenzorg, samen met het IP & AMR Zorgnetwerk Zuidwest-Nederland. Zonder steun van leidinggevenden gaan initiatieven op het gebied van infectiepreventie vaak als een nachtkaars uit. Zonde! Tijdens de bijeenkomst hebben we het over taken en verantwoordelijkheden, bespreken we dilemma’s en nemen we gedragskeuzes onder de loep. We staan ook stil bij wat jij van anderen nodig hebt en er is tijd om van collega’s te leren.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Woensdag 24 april 2024 van 14.00 tot 16.00 uur
Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht
De inloop is vanaf 13.30 uur en na afloop drinken we een drankje
Inschrijven kan via ActiZ met deze link
Je kunt gratis deelnemen!

Scroll naar boven